top of page

CA*Maracaja Indira

H Indira μας, μας ήρθε από τον πολύ μακρινό Καναδά. Προέρχεται από δύο γονείς χρώματος brοwn spotted, από τους οποίους κληρονόμησε την μοναδικότητα που την χαρακτηρίζει.

Είναι η πρώτη βεγγάλης χαμηλότερης γενιάς (F6) που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στο εκτροφείο/σπίτι μας.

To pedigree της είναι πραγματικά σπάνιο, για αυτό και περιμέναμε πάνω από 2 χρόνια προκειμένου να πάρουμε γατούλα από το συγκεκριμένο εκτροφείο. Ο χαρακτήρας είναι πολύ πολύ γλυκός και η μορφολογία της απλά μοναδική. Στρογγυλα αυτάκια σωστά τοποθετημένα, υπεροχο χρώμα και σχήμα ματιών, γεροδεμένο και μυώδες σώμα, αισθητή αντίθεση, εκπληκτική ουρά.

Είναι ένα θαύμα. Την λατρεύουμε και μας λατρεύει.

Είμαστε τρομερά ευγνώμονες στην εκτροφεά της, Melissa Laliberte, που μας εμπιστεύτηκε μια τόσο όμορφη γατούλα, με εξαιρετικό γενεαλογικό χάρτη και γραμμές υγείας ανεκτίμητες.

D.O.B : 21/04/2015

PK-Def Normal

PRA-B Normal

HCM Normal 

FIV, FeLV Negative

NO*NorthernStar Adele

H Adele μας, ήρθε στο σπιτικό μας από την μαγευτική και παγωμένη Νορβηγία.

Προέρχεται από γονείς χρώματος brown spotted και μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο.

Είναι ένα πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, που μας ακολουθεί συνέχεια και δεν διστάζει να δείχνει την αμέριστη αγάπη που νιώθει για εμάς.

Έχει πολύ όμορφη αντίθεση, εξαιρετικό προφίλ, πολύ καλό σαγόνι και το περπάτημα της όπως και το νιαουρισμά της, μας παραπέμπει αμέσως στην άγρια φύση από την οποία κατάγεται. Ευχαριστούμε πολύ την εκτροφέα της Birgit Karadas, για τον θησαυρό που μας εμπιστεύθηκε.

D.O.B : 09/11/2014

PK-Def Normal

PRA-B Normal

HCM Normal

FIV, FeLV Negative

RU*Alfacat Siena

Η Σιένα μας μας ήρθε από μια χώρα με έντονο καλλιτεχνικό υπόβαθρο, την πανέμορφη Ρωσία. Δεν είχαμε σκοπό εκείνη την περίοδο να πάρουμε γατούλα, αλλά όταν την είδαμε απλά μας εντυπωσίασε.

Εξαιρετική αντίθεση, πολύ καλό προφίλ και γερό σαγόνι, αυτάκια υπέροχα με στρογγυλεμένες άκρες, μυώδης σωματοδομή και φυσικά υπέροχο ταμπεραμέντο.

Η διάθεση της για παιχνίδι είναι ασταμάτητη και η ενέργειά της δεν μειώνεται ούτε κατά τις νυχτερινές ώρες.

Αναμένουμε να δούμε πόσο όμορφους απογόνους θα φέρει στον κόσμο.

Μας κάνει -καθημερινά- πολύ χαρούμενους με την παρουσία της και οφείλουμε να πούμε ότι νιώθουμε απόλυτη ευγνωμοσύνη στην εκτροφέα της, Svetlana Popova, που μας την εμπιστεύθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

D.O.B : 10/04/2016

PK-Def Normal

PRA-B Normal

HCM Normal

FIV, FeLV Negative

GR*Silky Sense Iris

H Iris μας είναι μια υπέροχη μικρούλα, που η Indira μας και ο Ερως μας, έφεραν στον κόσμο το καλοκαιράκι.

Οι γονείς της, την κληροδότησαν με τα πανέμορφα χαρακτηριστικά τους, έτσι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να την κρατήσουμε. Είναι ένα πολύ δυνατό μωρό, F7 γενιάς, με μυώδες σώμα, πολύ όμορφες ροζέτες, υπέροχο προφίλ και σαγόνι, εξαιρετική ουρά και μαγευτικά μάτια (χρώμα και σχήμα). Είναι παράδειγμα για την φυλή μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι, που είχαμε την τιμή να γεννηθεί στο εκτροφείο/σπίτι μας ένα μωρό σαν και αυτό.

Η Iris μας είναι τρομερά κοινωνική, ανθρωποκεντρική και απίστευτα παιχνιδιάρα.

Της αρέσει πολύ το φαγητό και δεν διστάζει να μας το υπενθυμίζει συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πώς έχει να προσφέρει πάρα πολλά στην  εκτροφή μας αλλά κυρίως στην ζωή μας.

D.O.B : 18/06/2016

PK-Def Normal

PRA-B Normal

HCM Normal

FIV, FeLV Negative

HU*Alba Regia Godzilla

Το Godzillaki μας, μας έχει έρθει από την ονειρική Βουδαπέστη.

Ο χαρακτήρας της είναι απίστευτα γλυκός και συμβιώνει άριστα με όλους μέσα στο σπίτι. Λατρεύει τις αγκαλιές και τα χάδια και πραγματικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά.

Ο νυχτερινός της ύπνος απαιτεί την παρουσία μας και φυσικά χώρο από το κρεβάτι  μας.

H Godzillla μας έχει διακριθεί σε διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας, κάνοντάς μας υπερήφανους πολλές φορές.

Είναι ένα πραγματικό διαμάντι και ευχόμαστε να μας ομορφαίνει τις ζωές για πολλά χρόνια ακόμα.

D.O.B : 13/04/2014

GM2 Normal

HK Normal

FIV, FeLV Negative

GR*Silky Sense Brandy

Η Brandy μας γεννήθηκε στο σπίτι μας και ήταν ένα από τα πιο γλυκά μωράκια που έχουμε δει ποτέ.

Πήρε την ομορφιά και την γλύκα της από τους δύο εξαίρετους γονείς της και αυτό μας ώθησε να την κρατήσουμε.

Έχει απίστευτα εκφραστικά μάτια με βαθύ πορτοκαλί χρώμα, σωστά τοποθετημένα αυτάκια, σωστή σωματοδομή και ένα υπέροχο brown tortie χρώμα, με τόσο ομοιομορφη κατανομή, που την κάνει να ξεχωρίζει.

Λατρευέι τα χάδια και επιζητά συνεχώς την σημασία μας.

Μας ακολουθεί παντού και πάντα μέσα στο σπίτι και ερχόμενοι από την δουλειά μας, μας περιμένει πάντα κουλουριασμένη πίσω από την πόρτα. Επίσης έχει σχέση πάθους με το φαγητό.

Είναι μια υπέροχη μικρή πριγκίπισσα, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και αναμένουμε να δούμε απογόνους της στο μέλλον.

D.O.B : 24/11/2015

GM2 Normal

HK Normal

FIV, FeLV Negative

HU*Alba Regia Bogyo

Η Bogyo μας, είναι μια πανέμορφη γατούλα σοκολατί χρώματος και προέρχεται από έναν σοκολατί μπαμπάκα και μία καφέ ταρταρούγα μαμάκα.

Οι προγόνοι της συνοδεύονται από ανεκτίμητες γραμμές αίματος, τις οποίες ανέκαθεν θέλαμε να ενσωματώσουμε στην εκτροφή μας.

Η μορφολογία της είναι υπέροχη. Μάτια που ξεχωρίζουν σε χρώμα αλλά και σχήμα, αυτιά εξαιρετικά τοποθετημένα με ολόσωστη βάση, ισορροπημένος κορμός, μεταξένια υφή τριχώματος, και τα πλέον σημαντικά; Υγιής και τρομερά καλός χαρακτήρας. Σύντομα θα την συνοδευσουμε στην πρώτη έκθεσή της και ευελπιστούμε να εντυπωσιάσει και τον υπόλοιπο κόσμο όσο εντυπωσίασε εμάς από την πρώτη στιγμή που την συναντήσαμε.

D.O.B : 24/01/2016

GM2 Normal

HK Normal

FIV, FeLV Negative

CH HU*Alba Regia Malacka

Η Μαλάτκσα μας είναι μία υπέροχη μπλε ταρταρούγα Burmese γατούλα, που προήλθε από έναν υπέροχο καφέ μπαμπάκα και μία μπλε ταρταρούγα μαμάκα.

Την ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε, όταν ήταν ακόμη λίγων ημερών μωράκι. 

Είναι μία αρκετά γεροδεμένη γάτα με στιβαρό κορμό. Τα μάτια της είναι απίστευτα εκφραστικά, έχοντας ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που μας μαγνητίζει. Τα αυτάκια της είναι σε απόλυτη ισορροπία με το κεφαλάκι της και τα έντονα ζυγωματικά της έρχονται και δένουν απόλυτα με το σχήμα του προσώπου της. 

Ο χαρακτήρας της είναι το κάτι άλλο! Παιχνιδιάρα, ενεργητική, χαδιάρα και απίστευτα ανθρωποκεντρική. Ανυπομονούμε να δούμε τι όμορφα μωράκια θα μας δώσει στο μέλλον. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους εκτροφείς της και πολύ καλούς μας φίλους μας Judit Toth & Pal Laca που μας εμπιστεύθηκαν αυτό τον θησαυρό.

D.O.B : 01/03/2017

GM2 Normal

HK Normal

FIV, FeLV Negative

Please reload

bottom of page