top of page

Τα υπέροχα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της επιβράβευσης που λαμβάνουμε καθημερινά, από οικογένειες που έχουν υιοθετήσει ένα ή/και παραπάνω μωράκια μας.

Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το εκτροφικό μας έργο, με αφοσίωση, αγάπη και πάθος.

Μια ινδιάνικη παροιμία έλεγε: ‘‘Μετά το σκοτάδι, όλες οι γάτες είναι πάνθηρες’’. Πράγματι, μόλις αντίκρισα για πρώτη φορά τον Λάνσελοτ, δε διέφερε σε τίποτα σε ικανότητες και ομορφιά από ένα μικρό γατάκι πάνθηρα! Ούτε όμως λεοπάρδαλης, γατόπαρδου, ιαγουάρου ή λύγκα και αυτό το εννοώ.. Η εικόνα του ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που τόσο καιρό προσδοκούσα.. και που οφείλεται αυτό; Μα φυσικά στους καταπληκτικούς εκτροφείς του· που κάνανε και συνεχίζουν να κάνουν, υπέρτατες προσπάθειες προσαρμογής και εκπαίδευσης σε κάθε γατάκι ξεχωριστά. Μα ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή..

Αγαπημένη μου λατρεία από μικρός ήταν οι γάτες. Αλλά αγαπημένη μου ράτσα -καθώς τις πρωτόμαθα- ήταν η Βεγγάλης. Έχουν ίδια εξωτερική εμφάνιση με τα κοινώς άγρια αιλουροειδή που γνωρίζουμε. Αυτό είναι που τις κάνει τόσο ιδιαίτερες και ξεχωριστές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι απαιτήσεις μου ήταν εξ’ αρχής υψηλές, απαιτητικές, θέλοντας να γνωρίζω ότι με βεβαιότητα και σιγουριά το γατάκι μου θα είναι άριστο μορφολογικά, στην υγεία του, έχοντας μεγαλώσει σε γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον, παίρνοντας τις βάσεις από τη μητέρα του και το σημαντικότερο ειδικευμένο με άρτιο τρόπο στις βασικές του ανάγκες.

Ε λοιπόν, όλα αυτά και με το παραπάνω επιβεβαιώθηκαν απ’ την πρώτη κιόλας μέρα που τον παρέλαβα. Η Εύα και ο Νίκος δεν είναι απλά εκτροφείς. Είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο, μαθημένοι πρώτα θα αγγίζουν τα ζωάκια με την καρδιά τους και μετά με τα χέρια τους. Τους συμπάθησα από την πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχαμε, επεξηγώντας μου αναλυτικά και με πληρότητα· όλες μου τις απορίες. Εντούτοις και το αντίστροφο: Ρωτώντας με, ήθελαν να βεβαιωθούν με τι άνθρωπο απευθύνονται και εφόσον το ποιόν μου, πληροί τις προϋποθέσεις τους –δηλαδή τη σίγουρη αρμονική μου σχέση με το γατούλη-, να προχωρήσουμε στις εκάστοτε διαδικασίες. Εκεί φαίνεται και η παιδεία κάποιων ανθρώπων νομίζω. Δε το βλέπουν σαν εμπόριο (όπως πολλοί δυστυχώς εκτροφείς πράττουν), αλλά σαν ένα μέλος της οικογένειας που αποχωρίζεται, προσπαθώντας αυτοί μετέπειτα να εξασφαλίσουν με σιγουριά τις καλύτερες συνθήκες της γατούλας, αλλά και των νέων γατογονών!

Η Silky Sense Cattery είναι λαμπρά και δικαίως το μοναδικό εκτροφείο Βεγγάλης στην Ελλάδα. Δίπλα σου, να σε ενημερώσουν και να σε βοηθήσουν σε κάθε κατάπληξη, αβεβαιότητα ή εμβροντησία προκύψει. Σαν ‘‘εκτροφείο’’ μη λαμβάνετε την αρνητική έννοια της λέξης όπως οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας: Τα γατάκια ζουν και μεγαλώνουν στο ίδιο σπίτι, συντροφιά μαζί με τους εκτροφείς τους. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω εις διπλούν την Εύα και το Νίκο για το τρέξιμο που κάνανε. Ζώντας στη Σερβία, χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η διαδικασία εγκυρότητας βίζα, αλλαγή ιδιοκτήτη, πτήση της γατούλας παρουσία τρίτου εξουσιοδοτημένου άτομου –μιας κι εγώ αδυνατούσα- και έκδοση ταυτότητας και λοιπών πιστοποιημένων βιβλιάριων υγείας κι άλλων βεβαιώσεων, όπως τσιπ κλπ, κολλούσαν στη μάστιγα της γραφειοκρατίας που χρόνια καταπονείται η χώρα αυτή. Παρόλο αυτά, βρήκαν τις διεξόδους τους με απόλυτη επιτυχία, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ποτέ εμένα να με ταλαιπωρήσουν σε κάτι. Για όλα αυτά, τους υπερευχαριστώ και τους είμαι ευγνώμων!

Τους ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσαν· να γνωρίσω τον Λανσελάκο και να γίνει κομμάτι της ζωής και της οικογένειάς μου! Στη Silky Sense Cattery, η Εύα και ο Νίκος έχουν καταλάβει καλά το τι εστί αλληλεγγύη στην ιδέα, αφοσίωση στην προσπάθεια, ευσυνειδησία στους στόχους, ευορκία στο αποτέλεσμα. Ένα γατάκι είναι για το ζωικό βασίλειο· ότι ένα μπουμπούκι σε έναν περίφημο κήπο, και όπως πολύ συχνά υπενθυμίζει η Εύα: ‘‘Ευτυχισμένα μωράκια, χαρούμενοι γατογονείς, υπερήφανοι εκτροφείς!’’

GR*Silky Sense Lancelot (Bengal)

Spiros S.

Belgrade, Serbia

"Ώρα για ένα ευχαριστώ"

Πολλές φορές στη σύντομη ζωή μας, η καθημερινότητα μάς παρασέρνει στα τερτήπια της. Όταν στα διαλείμματα που κάνουμε για να κοιτάξουμε που βρισκόμαστε στο χωροχρόνο παρατηρούμε που είμασταν και που βρισκόμαστε, αρχίζουν συναισθήματα να σε κυριεύουν, που ψάχνουν διέξοδο από το υπερεγώ σου. Εκείνη την ώρα στάσου, κοίταξε καλά μέσα σου. Ήρθε η ώρα να πεις ευχαριστώ, αντί να σωπάσεις.

Αυτό το ευχαριστώ πηγαίνει στην Εύα και το Νίκο,

Ευχαριστώ που απέκτησα από εσάς ένα αξιαγάπητο πλάσμα, έξυπνο και παιχνιδιάρικο όπως δεν είναι κανένα άλλο, το Λεμπρόν, μια αρσενική γατούλα βεγγάλης. Είμαι 37 χρονών και μεγαλώνω γάτες από 5 χρονών, τέτοιο πλάσμα δεν πίστευα ποτέ ότι έχει τόσες μαζεμένες χάρες.

Ευχαριστώ που ασχολείστε με τα ζωντανά με τον τρόπο που το κάνετε, γιατί αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά του. Ο Λεμπρόν κατάλαβε αμέσως που βρίσκονται στο χώρο τα πράγματα που τον αφορούν χώρις ιδιαίτερο κόπο, πού είναι το μέρος πού τρώει, πού κοιμάται, πού αφοδεύει κλπ, γεγονός που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό για το πόσο εύκολα προσαρμόζεται σε τυχόν μετακινήσεις.

Ευχαριστώ που έχετε εξελίξει σε τέτοιο βαθμό με την ενασχόλησή σας τη συγκεκριμένη ράτσα, ειλικρινά μπορώ να πώ ότι οι φωτογραφίες αδικούν τα χαρίσματα του, καθώς το ζωντανό που ήρθε στα χέρια μου μόνο αν το δεις από κοντά μπορείς να θαυμάσεις το μεταξένιο τρίχωμά του, τους χρυσούς ρώζους και την απίστευτη συμμετρία στο τρίχωμά του. Φυσικά, αυτό ισχύει και για το γουργουριτό του αλλά και τις αμέτρητες μικρές στιγμές γέλιου που μου χαρίζει με τις χαριτωμενιές του.

Τέλος, ευχαριστώ που συνάντησα δύο ανθρώπους με αγνή αύρα και πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη που είναι στη διάθεση σου ανά πάσα στιγμή για ότι πρόβλημα και αν προκύψει.

GR*Silky Sense Lebron (Bengal)

Nikos S.

Thes/niki, Greece

"Το Silky Sense Cattery δεν είναι απλά ένα εκτροφείο γατιών!

Αν όχι το καλύτερο σίγουρα ένα από τα καλύτερα!

Κυρίως γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν και πάνω από όλα με ηθική και ανθρωπισμό!

Η Εύα και ο Νίκος νοιάζονται πάνω από όλα για τις οικογένειες που θα υιοθετήσουν ένα από τα παιδάκια τους (γιατί πραγματικά τα νιώθουν παιδιά τους), και είναι συνεχώς δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν.

Είμαι πολύ τυχερή που έχω γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους που πλέον τους θεωρώ οικογένεια μου από την στιγμή που μου εμπιστεύτηκαν ένα από τα μωράκια τους και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό και για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς!

GR*Silky Sense Nala (Bengal)

Marilena Ch. & Fotis G.

Kalamata, Greece

Ψάχναμε απεγνωσμένα βεγγαλάκι. Απευθυνθήκαμε σε εκτροφεία και μη αλλά κανείς δεν μας γέμιζε το μάτι..

'Ωσπου βρηκαμε την Εύα. Επικοινωνησαμε μαζί της και μας απάντησε σε κάθε απορία. Aπό την επικοινωνία και μόνο κατάλαβα τη ποιότητα του ανθρώπου που έχω απέναντι μου. Ήταν αυστηρή, μας έκανε ερωτήσεις για τον τρόπο ζωης και τη συναναστροφή μας με κατοικιδια κι άλλες πολλές ερωτήσεις και τότε κατάλαβα πόσο επιλεκτική είναι με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες , πόσο πολύ αγαπάει τα γατάκια που μεγαλώνει και πως το αντίτιμο είναι καθαρα για να μπορέσει να παρέχει τα καλύτερα στα μωρα!!! Μας τονισε ότι επρεπε να περιμενουμε για μωρακι γιατί τις μανούλες της δεν τις πιέζει να γεννούν κάθε λίγο και λιγάκι!! Και κάπου εκεί ήταν που την εμπιστευτηκα τυφλά. Κι έτσι έγινε λοιπόν. Γέννησε η μανουλα και ημασταν οι επόμενοι τυχεροί να υιοθετήσουμε το επόμενο βεγγαλάκι!! Κι ήρθε η μέρα να τον γνωρίσουμε από κοντά και μας έδωσε την διεύθυνση του εκτροφείου. Εδώ γελάμε. Εκτροφείο δεν το λες.. Γατόσπιτο ναι .. Να το δεχτω! Τη πρώτη φορά λοιπόν που μπήκαμε στο “εκτροφείο” πάθαμε πλάκα! Ένας γατοπαράδεισος.. Ανοίγει η πόρτα και μας υποδέχτηκαν όλες οι γατούλες του σπιτιού με σηκωμένες ουρίτσες και με αγάπη και μας σύστησαν την φιλοξενούμενή τους.. Την Εύα! Στο “εκτροφείο” λοιπόν κάθε οικογένεια είχε και δικό της δωμάτιο.. Κανονικό δωμάτιο, ευρύχωρο με ανέσεις και με πολλή αγάπη μέσα! Η μανούλα με τα μωρά της ήρεμη χαλαρή ευτυχισμένη. Το πόσο πολύ ήθελα να της κλεψω τον έναν τον μικρό, δεν λέγεται. Όμως η Εύα, τα μωρά της τα δίνει μόνο όταν μπορουν να φύγουν από τη μαμά τους με ασφάλεια, υγιή και απόλυτα κοινωνικοποιημένα.. Κι έφτασε εκείνη η μέρα που ήρθε σπίτι μας ο Βίτο (μεγάλη μαφία αλλά μεγαλη καρδια)!! Ένας γάταρος απίθανος ,προσαρμόστηκε αμέσως στο νέο του σπίτι και ήταν ανοιχτός να μας γνωρίσει και να μας αγαπήσει .. Δουλειά της Εύας και του Νίκου φυσικά το ότι ο Βίτο δεν είναι καθόλου φοβικός , αγαπάει όλο τον κοσμο και έχει και ένα μηχάνημα γουργουριτού το οποίο είναι μονίμως ON!!!

Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας για το υπέροχο πλάσμα που υιοθετήσαμε και μας έχει φέρει χαρά και γέλια μεσα στο σπίτι μας..

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας σε κάθε απορία μας και κάθε ανησυχία μας..

Είστε υπέροχοι και σας αγαπάμε !

GR*Silky Sense Prometheus aKa Vito (Bengal)

Flora Ch. & Dimitris K.

Athens, Greece

Ήταν Χριστούγεννα όταν λάβαμε την φωτογραφία του πλάσματος που μας έχει αλλάξει όλη την ζωή. Μια υπέροχη μικρή καφέ μπαλίτσα με ολοστρόγγυλα ματάκια όπου φαινόταν ότι προσπαθούσε να περπατήσει στις ζεστές κουβέρτες της. Λίγους μήνες αργότερα η Εύα και ο Νίκος θα άνοιγαν το πορτάκι της γατοφόρου όπου η γλυκιά μας Luna θα έβγαινε στο νέο παντοτινό σπίτι της. Ένα γλυκύτατο και πανέξυπνο πλασματάκι που σε κοιτάει στα μάτια και νοιώθεις ότι καταλαβαίνει ακριβώς τι σκέφτεσαι, έχει μόνο μια απαίτηση από σένα, να την αγαπάς!

Το Silky Sense δεν είναι απλά ένα εκτροφείο αλλά μια μεγάλη οικογένεια. Η Εύα και ο Νίκος, πραγματικοί γονείς για τις γατούλες τους οι οποίες ζουν ελεύθερες στο φιλόξενό τους σπίτι, αγαπούν αυτό που κάνουν, το κάνουν σωστά και δίνουν χαρά στον κόσμο που μπορεί να αγαπήσει και να φροντίσει σωστά αυτά τα μικρά πλασματάκια. Από την πρώτη μέρα της υιοθεσίας της μικρής μας είναι δίπλα μας, ό,τι και αν ρωτήσουμε, ό,τι και αν σκεφτούμε, με πραγματικό ενδιαφέρον για το τι κάνει η μικρούλα μας.

 

Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα καταρχήν σαν ανθρώπους αλλά και σαν εκτροφείο σε κάθε άνθρωπο ή οικογένεια που θέλει μια πολύ ξεχωριστή συντροφιά στην καθημερινότητα της.

GR*Silky Sense Luna (Burmese)

Ioanna P. & Charis K.

Athens, Greece

Ό,τι και να πούμε, σίγουρα θα είναι λίγο! Είναι σχεδόν αδύνατον να πούμε κάτι που να μην έχει ειπωθεί ήδη.
Θα θέλαμε να αρχίσουμε με την ιστοσελίδα, καθώς αυτός είναι ο τρόπος όπου γνωρίσαμε το εκτροφείο και στη συνέχεια την Εύα και τον Νίκο. Η ιστοσελίδα είναι πάρα πολύ όμορφα δομημένη με σαφείς πληροφορίες για το ποιοι είναι οι εκτροφείς και τι κάνουν και επίσης περιέχει  πληροφορίες που είναι χρήσιμες για όλους τους κηδεμόνες οικόσιτων γατών. Στη σελίδα μάς συγκίνησε επίσης το υστερόγραφο το οποίο αναφέρει πως οι εκτροφείς θα είναι κοντά στους γατογονείς από την στιγμή που θα πάρουν τα γατάκια, κάτι και που μας ώθησε στο να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Έπειτα να περάσουμε στους εκτροφείς.

Η Εύα και ο Νίκος είναι πρότυπα εκτροφέων που δεν εκτρέφουν απλώς ζώα, ζουν μαζί τους αγαπώντας το καθένα ξεχωριστά σαν μέλος της οικογένειάς τους.
Όταν πήγα να τους γνωρίσω, παραξενεύτηκα λίγο στην αρχή όταν τους είδα να κάνουν γλύκες στο κάθε γατί ξεχωριστά λες και είναι παιδί τους, βέβαια μετά από ένα μικρό διάστημα το συνήθισα λίγο και πλέον που έχω και εγώ γατάκια κάθε φορά που πάω στο εκτροφείο τους μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό και μάλιστα ζηλεύω κάπως. Τα γατάκια μας τα γνωρίσαμε όταν ήταν πολύ μικρά και αμέσως τα αγαπήσαμε, ειδικά την ευαίσθητη και μικρή μας Ναόμι, αλλά και τον Owen με την μεγάλη του όρεξη για εξερεύνηση και χάδια και αμέσως "γνωρίζαμε" πως θα τα υιοθετούσαμε.

Η Εύα από τότε δεν έπαψε λεπτό να είναι κοντά μας, για να μας λύνει όλες τις απορίες, αλλά και ως φίλη και την ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γι' αυτό!
Η συνεργασία με το εκτροφείο υπάρχει και πριν και μετά από την υιοθεσία. Οι εκτροφείς βρίσκονται στη διάθεση σου 24 ώρες το 24ωρο για να σου λύσουν και τη παραμικρή σου απορία.

Είναι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν και βλέπουν το κάθε γατάκι σαν παιδί τους!

 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα δύο αξιολάτρευτα παιδάκια που μας εμπιστευτήκατε και για όλα όσα έχετε κάνει για εμάς!!!
 

GR*Silky Sense Owen & GR*Silky Sense Naomi (Bengals)

Giorgos Τ. & Katerina V.

Athens, Greece

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για την Εύα και το Νίκο γι’ αυτό θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ! Τους ευχαριστώ για τη χαρά που έφεραν στη ζωή μας και που φέρνουν και σε άλλες οικογένειες με τα υπέροχα γατάκια τους, άψογου χαρακτήρα και ανατροφής, αλλά και με την διακριτική παρουσία τους και τη συνοδεία τους οποτεδήποτε τους χρειαστούμε.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ένα γατάκι Burmese εξεπλάγην όταν βρήκα την ιστοσελίδα του GR* Silky Sense Cattery όπου διαπίστωσα ότι υπάρχουν Έλληνες εκτροφείς, με πανέμορφα ζωάκια και διεθνείς διακρίσεις. Ωστόσο, αυτό που με έκανε αρχικά να επικοινωνήσω μαζί τους ήταν οι συστάσεις. Διάβασα για εκτροφείς με σεβασμό και αγάπη για τα ζωάκια τους, τα οποία παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή τους. Έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί τους για πληροφορίες.

Κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάμβανα από αυτούς, επιβεβαίωνε ότι η αρχική μου αίσθηση ήταν σωστή. Χάρηκα αφάνταστα όταν μου ζήτησαν πολλές πληροφορίες για εμάς ώστε να βεβαιωθούν ότι τα ζωάκια τους θα έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει.

Όταν τελικά πήγα στο σπίτι τους για να δω για πρώτη φορά το μικρούλη μας, γνώρισα δυο νέα παιδιά με αγάπη για όλους, ζώα και ανθρώπους, με πραγματικό πάθος για την ηθική εκτροφή και για την προστασία των ζώων γενικώς συμπεριλαμβανομένων των αδέσποτων. Τα γατάκια τους κυκλοφορούσαν ελεύθερα σε όλο το σπίτι και ήταν τόσο φιλικά και κοινωνικοποιημένα που ερχόντουσαν και σε εμάς, που μας έβλεπαν πρώτη φορά, για χάδια και παιχνίδια. Ήμουν πια σίγουρη ότι θα αποκτούσα το γατούλη των ονείρων μου αλλά και βοήθεια αν ποτέ τη χρειαζόμουν.

Όταν τελικά ο γατούλης μας ήρθε στο σπίτι μας, σε ηλικία 4 μηνών, πλήρως κοινωνικοποιημένος και εκπαιδευμένος από τη γατομαμά του, τα παιδιά μας τον «παρέδωσαν» με πολύ αγάπη και μας διαβεβαίωσαν ότι θα ήταν κοντά μας για ότι χρειαζόμασταν. Και έτσι έγινε! Η Εύα απαντά αμέσως σε όλα τα μηνύματα μου είτε για να λύσει τις απορίες μου είτε για να μου προσφέρει πρακτική βοήθεια.

Αν πραγματικά αγαπάτε τα ζώα, θέλετε ένα γατάκι (ή και περισσότερα) άψογου χαρακτήρα και σας ενδιαφέρει η ηθική εκτροφή σας συστήνω ανεπιφύλακτα το GR*Silky Sense Cattery.

GR*Silky Sense Merlin (Burmese)

Evdoxia S.

Saudi Arabia

Μια γάτα μπορεί να σου αλλάξει όλη σου την ζωή. Και αυτό όντως ισχύει. Ήθελα για πάρα πολύ καιρό μια τόσο όμορφη συντροφιά και πριν λίγο καιρό ήρθε επιτέλους η ώρα να την έχω. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτόν τον θησαυρό που λέγεται Silky sense cattery, και μου χάρισαν την πιο όμορφη παρουσία που έχω μέσα στην ζωή μου. Η Βεγγάλης ήταν, είναι, και θα είναι μακράν η πιο αγαπημένη μου φυλή γάτας, όχι μόνο για την πανέμορφη εμφάνιση τους αλλά και για τον ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα τους. Η μικρή που μου εμπιστεύτηκε η Εύα είναι ότι πιο πολύτιμο έχω. Όταν πήγα να την παραλάβω είδα και από κοντά τον έρωτα που έχει και η Εύα μα και ο Νίκος για τις γάτες τους, ή καλύτερα να πω παιδιά τους, γιατί έτσι τους φέρονται. Τα μεγαλώνουν με κάθε άνεση και φροντίζουν να πάνε σε σπίτια που θεωρούν οι ίδιοι έμπιστα όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι κάθε εκτροφείο. Και φυσικά δεν τα ξεχνούν μετά την αναχώρηση τους για το νέο τους σπίτι. Το αντίθετο ακριβώς, είναι πλάι στον νέο γατογονεα για να του προσφέρουν την γνώση τους και την βοήθεια τους. Συνεχίζουν να νοιάζονται για το μικράκι αλλά και για τον νέο γονέα μέχρι τέλους. Είναι και οι δύο τους υπέροχοι άνθρωποι, με αρχές και υπερβολική αγάπη για αυτό που κάνουν και τα ειδικότερα για τα παιδιά τους. Μακράν το καλύτερο εκτροφείο αλλά και δύο από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, και καθαρά με την αξία τους. Στο εκτροφείο αυτό θα βρείτε τους καλύτερους θησαυρούς, είτε αναφερόμαστε σε αιλουροειδή είτε σε ανθρώπους! Σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

GR*Silky Sense Xayah (Bengal)
 

Athina S.

Thes/niki, Greece

Γεια σας, 

Ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε από τη στιγμή που αποφάσισα να εντάξω στην γατοοικογένειά μου ένα ακόμη νέο μέλος. 

 

Μετά την πρώτη διευρευνητική ερώτηση μου, ακολούθησαν πολλά και ενδιαφέροντα, παράλληλα όμως ζεστά και φιλικά μηνύματα και κλήσεις αναφορικά με την ράτσα BURMESE η οποία με ενδιέφερε. Ήθελα ένα γατούλι με χαρακτηριστικό να μην ξεκολλά από τα πόδια μου είτε εργάζομαι στο γραφείο του σπιτιού μου είτε βλέπω χαλαρά τηλεόραση. Και φυσικά να «χουρχουρίζει» αδιάκοπα. 

 

Πολύ εύκολα καταλήξαμε στην Cookie μου, το μπισκοτάκι μου ή σοκολατακι μου, αυτό το μικρο ξωτικό των Χριστουγέννων... τώρα που το σκέφτομαι ίσως της ταιριάζει και το Elfie 😂😂. 

 

Αυτό όμως που έχω να καταθέσω και είναι από άκρον εις άκρον αληθινό,  είναι η αντιμετώπιση της Εύας. 

Αρχικά στο τηλέφωνο και μετά όταν την συνάντησα με τον σύζυγό της, από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια ατμόσφαιρα σαν να ήξερα τα παιδιά εδώ και χρόνια. Με γέλιο, ζεστασιά, ευγένεια... ακόμη και στις φυσιολογικές ερωτήσεις της Ευας σχετικά με το περιβάλλον που θα ζήσει το μωρουλι, διέκρινες να εκπέμπεται αγάπη και δεν έμπαινες στη θέση υπόπτου «που του ασκείται ανάκριση με τη λάμπα στα ματια». Μην παρεξηγηθεί αυτή η φράση μου αλλά αυτό ακριβώς ένιωσα όταν πριν την Εύα μίλησα με μια άλλη κυρία από άλλη περιοχή για ένα γατακι. Το ύφος της στα γραπτά μνμ ήταν τόσο απότομο που όσο κι αν εμπεριείχε το ενδιαφέρον και την αγάπη της για το γατακι που θα έδινε, ωστόσο επιεικώς χαρακτηρίζεται απαράδεκτο και ανοίκειο στους τρόπους καλής συμπεριφορικής επικοινωνίας. 

Ε, αυτό λοιπόν δεν το έζησα με την Εύα και τον Νίκο. Κι όχι μόνο αυτό. Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή θέλησαν να με βγάλουν έξω, να με κεράσουν σαν να ήμουν όπως προείπα γνωστός τους χρόνια. Λόγω ανειλημμένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να δαπανήσω πολύ ώρα για ένα κέρασμα αλλά η υπόσχεση ισχύει! 

 

Αναφορικά με το εκτροφείο. Ολοκάθαρο, όμορφο, προσεγμένο, τακτοποιημένο. 

 

Για το γατουλι, την Cookie μου... με όλα τα εμβόλια, τσιπ, βιβλιάριο υγείας και τα παιχνιδάκια της. 

 

Επικοινωνία μαζί μου.... τόσο πολύ επικοινωνία και ενδιαφέρον που για μια στιγμή νόμιζα πως θα μου πουν «το μετανιώσαμε, την αγαπαμε τόσο πολύ την Cookie που την θελουμε πίσω για πάντα!!!». Αλλά σιγά μην έδινα πίσω το νέο γατομωρό της γατοοικογένειας!!! 😂

 

Για να μην σας κουράζω, ήθελα να σας ευχαριστήσω ως εκτροφείο... λάθος όρος. Ως οικογένεια είναι καλύτερα να πω, που με νιώσατε δικό σας άνθρωπο και μου δώσατε ένα μωρό σας! 

 

Να σας συστήσω σε άλλους; Αν είναι απλοί αγοραστές μιας γάτας, όχι δεν σας συστήνω γιατί θα στεναχωρηθείτε που θα δείτε το μωρό σας να παραπετιέται. Να σας συστήσω όμως ως γατογονείς που κάποιος θα πάρει από σας ένα μέλος της οικογένειάς του και θα το λατρεύει...ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!! 

 

Σας ευχαριστώ πολύ που με νιώσατε φίλο σας και μου δωσατε ένα γατακι σας! 

GR*Silky Sense Cookie (Burmese)

N.L.

Athens, Greece

Καλημέρα σας,

Ονομάζομαι Βασίλης και συναναστρέφομαι με γάτες από την παιδική μου ηλικία.(Ετών 42)

Γενικά είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος και ακόμα πιο δύσκολος κριτής,θα σας πω στη συνέχεια γιατί το λέω..

Αποφάσισα λοιπόν κάποια στιγμή ,μετά από δύο χρόνια που έχασα την τελευταία μου γάτα ,να αποκτήσω μια καινούργια παρέα...Δεν ήθελα την ίδια ράτσα (Thai) οπότε μπήκα ίντερνετ και κοίταξα όλες (πιστέυω) τις ράτσες .Μου κίνησαν το ενδιαφέρον η αβησσυνίας και η βεγγάλης..

Αρχίζω λοιπόν και ψάχνω ,αβησσυνίας δεν βρήκα κάποιον και εστιάζω στην βεγγάλης..

Έψαξα αρκετά ,αλλά δεν βρήκα κάποιο site επαγγελματικό τουλάχιστον,μέχρι που έρχεται στα μάτια μου το Gr*Silky Sense Cattery.

Αρχίζω και επεξεργάζομαι το site και βλέπω ό,τι θέλουν το ''βιογραφικό μου'' για περαιτέρω επικοινωνία.Έχουν ήδη δημιουργηθεί απορίες ,καθότι δεν ειχα ποτέ εμπειρία με εκτροφείο και κανένας δεν μου χε ζητήσει κάτι τέτοιο!

Οπότε ξεκινάει η επικοινωνία με την Έυα,όπου απαντά σε ΌΛΕΣ μου τις ερωτήσεις και ήμουν καταιγιστικός.Βέβαια και από την μεριά της ρωτούσε πράγματα για τα οποία θα της σιγούρευαν για το ποιόν μου όπου θα εξασφάλιζαν την ζωή του ζωντανού.

Περνάω λοιπόν στην επόμενη φάση OLE (προσωπική επαφή) ,πηγαίνοντας για το σπίτι πίστευα να αντικρίσω κλουβιά ,σιδερένια σπιτάκια ,4-5 γατιά σε κάθε σπίτάκι κλπ κλπ..Με το που μπήκα λοιπόν γκρεμίστηκαν όλες αυτές οι εικόνες που μου είχαν δημιουργηθεί..

Πρώτη εικόνα??

Δεν είναι εκτροφείο ή μάλλον μακάρι να είναι όλα τα εκτροφεία σαν αυτό!!!

Τα ζωντανά μεγαλώνουν όπως θα μεγάλωναν στον καθένα μας,μεσα στο σπίτι ελεύθερα και με πολύ αγάπη και φροντίδα!!!

Η Εύα και ο Νίκος δεν κοιτάζουν μόνο να τα μεγαλώσουν σωστά απλά και μόνο με τα εμβόλια τους και αυτό είναι,όχι όχι όχι,ασχολούνται ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν κοινωνικά και ήρεμα. Αν πιστεύετε ότι θα το βρείτε πουθενά αυτό,σας παρακαλώ να μου πείτε που...

Φτάνουμε λοιπόν στο επόμενο σκαλοπάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα,αλλά δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά ,ποιο είναι αυτό?? η αναμονή....

Αναμονή 4 μήνες ,ίσως και παραπάνω στην δική μου περίπτωση,διότι δεν υπήρχε γέννα.

Για κάποιον που περιμένει να του ρθει το γατι είναι κάπως,αλλά μόλις σου ρθει και σου εξηγήσουν τι ακριβώς έχουν κάνει και πόσο έχουν ασχοληθεί με την ζωή που σου παραδίδουν,τότε εκτιμάς και άλλα πράγματα σ αυτούς τους ανθρώπους και καταλαβαίνεις ό,τι έχεις κάνει την σωστότερη επιλογή !!!

Όπως καταλάβατε έχει έρθει η Sarabi σπίτι... Ότι και αν έχω χρειαστεί η Εύα και ο Νίκος είναι δίπλα μου ..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που έχετε δώσει στη Sarabi και για την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει!!!

GR*Silky Sense Sarabi (Bengal)

Vasilis B.

Athens, Greece

Είμαστε μια οικογένεια με τρία παιδιά - ο ποιο μικρός είναι 10 ετών - και θέλαμε μια γάτα που να μας ταιριάζει.

Βρήκαμε το silky sense cattery και μας άρεσαν τα χαρακτηριστικά της ράτσας Burmese. Ο επαγγελματισμός του Νίκου και της Εύας και η αγάπη για τα γατάκια, μας εξέπληξε από την αρχή.

Κάναμε την πρώτη συνάντηση, υπήρχαν δύο γατάκια και επιλέξαμε το αρσενικό που το λέγανε Hamilton. Μέχρι να κλείσει τους τέσσερις μήνες είμασταν συχνά σε επικοινωνία με τον Νίκο και την Εύα, λαμβάναμε φωτογραφίες και νέα του.

Μας τον έφερε στο σπίτι με τα εμβόλια και όλα τα χαρτιά έτοιμα - η αγάπη της Εύας και του Νίκου για τον γατούλη μας ήταν εμφανής. Μας σύστησε και την κτηνίατρο που γνώριζε τον γατούλη μας από όταν γεννήθηκε

και μας επισκέφθηκε ήδη στο σπίτι.

Εάν ψάχνετε να υιοθετήσετε γατάκι Burmese ή Βεγγάλης σας συστήνουμε την Εύα

και τον Νίκο ανεπιφύλακτα.

GR*Silky Sense Hamilton (Burmese)

Thomas, Georgios & Ann-Sophie V.

Athens, Greece

Έψαχνα βεγγαλάκι και το σάιτ της Εύας και του Νίκου ήταν πολύ βοηθητικό για να μάθω περισσότερα για αυτή την υπέροχη ράτσα. Έτσι αποφάσισα να τους επισκεφτώ για να τους γνωρίσω και να δω από κοντά τα γατάκια τους. Οι επισκέψεις μου ήταν αρκετές και κάθε φορά περιμέναμε με ανυπομονησία ποτέ θα ξαναδούμε την γατούλα μας. Έτσι την γνωρίσαμε από μικρούλα και εκείνη γνώρισε εμάς σιγά σιγά. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στο σπίτι ήταν πολύ καλή,με τρόπους και πολύ παιχνιδιάρα,χωρίς να κάνει ζημιές. Πραγματικά το εκτροφείο Silky Sense ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω καθώς δεν είναι ένα απλό εκτροφείο αλλά μια μεγάλη οικογένεια.Η Εύα και ο Νίκος, αγαπούν αυτό που κάνουν και αγαπούν και φροντίζουν σωστά αυτά τα μικρά πλασματάκια. Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας που μας εμπιστευτήκατε και τώρα έχουμε την Ζελντούλα που μας δίνει χαρά και μας χαρίζει γέλιο σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

GR*Silky Sense Zelda (Bengal)

Nikos T. & Eva V.

Athens, Greece

Πριν από δύο χρόνια ακριβώς έλαβα για δώρο Χριστουγέννων από τον σύζυγο μου μια υπέροχη 'μπαλίτσα' όπως την αποκαλέσαμε μόλις την αντικρίσαμε. Την μικρή μας Λιλού, από την εκτροφέα Καψάλη - Λάζαρου Εύα.

Η θεία Εύα από την αρχή μας κατηύθυνε για το πως να μεγαλώσουμε την μικρή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάντα πρόσχαρη, άμεση και αποτελεσματική οποιαδήποτε στιγμή της μέρας αλλά και την νύχτας την καλούσαμε για να μας λύσει απορίες και να μας βοηθήσει για τυχόν προβληματάκια.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όταν η μικρή μας αρρώστησε η θεία Εύα έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των αιματολογικων εξετάσεων και να μάθουμε τι έχει η μικρή μέχρι την τελευταία μέρα αναρρωσης της.

Ακόμη και όταν θέλαμε να μας την κρατήσει για 10 μέρες λόγου ταξιδιού, η θεία Εύα χωρίς σκέψη, προσφέρθηκε κετευθείαν.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η θεία Εύα δεν είναι μια απλή εκτροφέας που δίνει τα γατάκια. Είναι τόσο συνδεδεμένη με τα 'παιδιά' της, που και έπειτα από την παράδοση τους στα νέα τους σπίτια, η κυρία Καψάλη-Λάζαρου γίνεται αυτομάτως 'θεία Εύα'.

Σε ευχαριστούμε πολύ Εύα για την αγάπη, την ζεστασιά και την καλοσύνη που δείχνεις σε αυτές τις υπέροχες ψυχούλες.

GR*Silky Sense Medea aKa Lilou (Bengal)

Evangelos P. & Maria O.

Athens, Greece

Όχι.. δεν θα το έλεγα εκτροφείο. Ναι! μεγαλώνει τα γατάκια κ τα δίνει έναντι αντιτίμου υιοθεσίας.. Όμως μέχρι εκεί! Από εκεί κ πέρα όταν ακούς τη λέξη εκτροφείο σκέφτεσαι κλουβιά, συνθήκες δύσκολες για τα ζωάκια: μικροί και βρώμικοι χώροι χωρίς ελευθέρια πολλών κινήσεων.. Εδώ όμως μιλάμε για ένα ΣΠΙΤΙ! Είναι ένα μεγάλο γατόσπιτο! Όπου και να κοιτάξεις βλέπεις γάτες που ζουν σαν μέλη της οικογένειας! Χαλαρώνουν σε καναπέδες, κρεβατάκια, κουβέρτες και οπού αλλού μπορείς να φανταστείς! Σκαρφαλώνουν σε ειδικά ονυχοδρόμια και τρέχουν όποτε και όσο θέλουν. Σε ακολουθούν παντού. Έχουν το φαγητό και το νεράκι τους όλο το 24ωρο! Τις βλέπεις ότι περνάνε τη ζωή τους όπως θα έπρεπε να είναι για όλα τα ζωάκια!

 Η γατομαμά τους(όχι δεν θα την πω εκτροφέα) είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει κ συνεχίζει να δίνει τη ζωή της για τα 15 περίπου γατάκια της. Φροντίζει καθημερινά το πρόγραμμα της σύμφωνα με τις ανάγκες των «παιδιών» της και είναι πάντα η προτεραιότητα της! Κοιμάται μαζί τους, ζει μαζί τους! 

 Αυτά είδα εγώ όταν μπήκα στο σπίτι της Εύας.. Την είδα να ανησυχεί κ να αγωνιά για κάθε καινούρια γέννα, να χαίρεται και να τα αγαπάει καθημερινά. Να τους μιλάει και να τα φροντίζει διαρκώς! Κάθε μέρα όλη μέρα! Από την Εύα λοιπόν πήραμε κ εμείς τη Sansa μας! ναι! είναι μια πριγκίπισσα!! το βεγγαλάκι που μας έχει κλέψει τη καρδιά από τη στιγμή που την είδαμε και ήταν μόλις κάποιων ημερών.. Η Sansa όπως και όλα τα υπόλοιπα μικρά κ μεγάλα γατάκια της Εύας είναι ένα γατάκι υγιέστατο, κοινωνικό με όλους και με τα απολαυστικά χαρακτηριστικά της ράτσας της: ανεξάρτητη και χαδιάρα όταν η ίδια αποφασίσει, ομιλητική και ενεργητική και πάνω από όλα είναι μια ντίβα! 

Από τη στιγμή που η Sansa μπήκε στη ζωή μας η Εύα ήταν πάντα μαζί μας! Σε ότι απορία είχαμε. Σε οτιδήποτε μικρό και ανόητο είχε πάντα την υπομονή και την διακριτικότητα να μας απαντάει σωστά.

Πλέον σε ότι χρειαστώ την εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί ξέρω ότι έχει ψάξει πολύ, έχει ενδιαφερθεί πραγματικά για τις γάτες της και είναι μια επαγγελματίας. Πάνω απ’ όλα όμως ενδιαφέρεται για τα γατάκια της κ φροντίζει γι’ αυτά όσο και όπως μπορεί. Και με το παραπάνω!

Την ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια της όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πολύτιμη.     
                                                                                                       

GR*Silky Sense Sansa (Bengal)

Matina P.

Athens, Greece

Από μικρή λάτρευα τις γατούλες αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να τις έχω μέσα στο σπίτι. Πάντα θυμάμαι την μαμά μου να λέει “Όταν μείνεις μόνη σου, μπορείς να έχεις όσες γάτες θες μέσα στο σπίτι!”. Έτσι κι έγινε, μεγάλωσα, έμεινα μαζί με το αγόρι μου και αποφασίσαμε να εντάξουμε στην οικογένειά μας ένα μικρό βεγγαλάκι… και κάπως έτσι γνωρίσαμε την Εύα και τον Νίκο. Ακούγοντας στην αρχή για εκτροφεία ήμασταν κάπως διστακτικοί αλλά μόλις επισκεφτήκαμε το σπίτι της Εύας και του Νίκου καταλάβαμε ότι δεν είναι απλά ένα εκτροφείο αλλά ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και αφοσίωση για τα μικρά αυτά πλασματάκια. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι όλες αυτές οι γατούλες είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια τους, είναι τα «παιδάκια» τους όπως λέει και η αγαπημένη μου Εύα! Μετά την πρώτη μας τηλεφωνική επαφή, τους επισκεφτήκαμε από κοντά για να τους γνωρίσουμε αλλά και να μας γνωρίσουν. Κατάλαβα μέσα από τον χρόνο που περάσαμε μαζί και την συζήτηση που είχαμε ότι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να είναι σίγουροι για τους μελλοντικούς «γονείς» της κάθε γατούλας τους, να μπορούν να τους εμπιστευτούν και να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες για τα μικρά πλασματάκια τους. Ακολούθησαν και άλλες επισκέψεις στο παραμυθένιο σπίτι των παιδιών καθώς θέλαμε να ερχόμαστε σε επαφή και να βλέπουμε την μικρή μας μέχρι να έρθει η στιγμή να την πάρουμε μαζί μας! Η «Τσίτσι» μας έγινε 4 μηνών και τα παιδιά την έφεραν σπίτι μας για να μας εξηγήσουν και κάποια διαδικαστικά, όπως τι να κάνουμε με την τροφή, άμμο , κλπ. Είχαμε τέτοια χαρά και ταυτόχρονα νιώσαμε ευγνωμοσύνη απέναντι στην Εύα και στον Νίκο που μας εμπιστεύτηκαν και μας άλλαξαν την ζωή! Εάν δεν αποκτήσεις κάποιο ζωάκι δεν μπορείς να καταλάβεις την αμοιβαία αυτή σχέση που δημιουργείται, την αγάπη που ξεχειλίζει και από τις 2 πλευρές! Μένουμε κοντά 2 χρόνια τώρα μαζί με την μικρή μας γατούλα και πραγματικά δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε πως θα ήταν το σπίτι χωρίς αυτήν!

Εύα και Νίκο σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα, είστε 2 υπέροχοι άνθρωποι, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε, μόνιμα διαθέσιμοι για οτιδήποτε προκύψει, γεμάτοι αγάπη όχι μόνο για τα μικρά αυτά πλασματάκια αλλά και για όλο τον κόσμο!

GR*Silky Sense Nirvana aKa TsiTsi (Bengal)

Maria M.

Athens, Greece

Silky sense cattery... Όχι απλά ένα εκτροφείο αλλά μια οικογένεια. Ήταν όνειρο για μένα να υιοθετήσω ένα γατάκι Βεγγάλης και χαίρομαι πολύ για την συνεργασία μου με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Η μικρή Ariel είναι μια γατούλα με προσωπικότητα, στυλ, πανέμορφη και η συντροφιά της για μένα είναι πολύτιμη. Αν και παραμονή Χριστουγέννων κατάφεραν και ήρθαν από Αθήνα στο Αίγιο και τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Από την στιγμή που πείρα την Άριελ η κ. Εύα με διαβεβαίωσε ότι μπορώ να απευθυνθώ σε αυτή για να μου λύσει κάθε απορία. Πράγματι κάθε φορά που έχω χρειαστεί βοήθεια η κ. Εύα είναι εκεί για να μου την παρέχει και την ευχαριστώ θερμά για αυτό. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή πως τα γατάκια τους είναι σαν παιδιά τους και τους ευχαριστώ πολύ που μου εμπιστεύτηκαν ένα από αυτά. Αν ενδιαφέρεστε για να υιοθετήσετε έναν μικρό τετράποδο σύντροφο, με εξωτική ομορφιά και εξαίρετη προσωπικότητα, επικοινωνήστε μαζί τους και πιστέψτε με μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

GR*Silky Sense Ariel (Bengal)

Christina K.

Aigio, Greece

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσίευση-αγγελία στο Facebook για μια ενήλικη γατούλα της φυλής Βεγγάλης. Με την πρώτη ματιά αυτή η φυλή γάτας είναι γοητευτική και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της είναι το ιδανικό πρότυπο γάτας. Δεν είχα σκοπό να πάρω γάτα, αλλά βλέποντας τη συγκεκριμένη φυλή δεν μπόρεσα να αντισταθώ, ρώτησα για την γατούλα αλλά ήταν πια αργά είχε ήδη βρει σπίτι. 

Έψαξα σε αγγελίες, έψαξα από γνωστούς μπας και βρω κάπου Βεγγαλης, αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι γύρισα πάλι εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, στη δημοσίευση στο Facebook. Ήταν από εκτροφείο Βεγγάλης και δεν το είχα προσέξει, οπότε ζήτησα περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορώ να υιοθετήσω μια γατούλα. Η Εύα απάντησε την ίδια κιόλας ημέρα και με ενημέρωσε για τα πάντα. Δεν έμενε παρά να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να δω από κοντά τα γατάκια. Άκρως επαγγελματικά στο ραντεβού με ενημέρωσε για άλλη μια φορά όλα τα προαπαιτούμενα από μεριάς μου, ώστε να είναι σε θέση να δώσει το μικρό της, η πρώτη επαφή με τα μικρά και τη μητέρα τους ήταν εντυπωσιακή, μικράκια να τρέχουν από δω και από κε,ι να παίζουν μεταξύ τους ή και με παιχνιδάκια, με τη μητέρα τους να προσπαθεί να τα κουμαντάρει. Είχα κάτι στο μυαλό μου για το πώς θα το ήθελα το γατάκι, το είπα στην Εύα και την εμπιστεύτηκα να μου διαλέξει ένα θηλυκό από αυτά που είχαν μείνει διαθέσιμα. Οι ημέρες από τότε που τα είδα μέχρι και την ημέρα που θα μπορούσα να έχω το γατάκι σπίτι μου δεν περνούσαν με τίποτα, αλλά η Ευα φρόντισε να με ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη της μικρής μου. Ο χρόνος τελικά πέρασε και έτσι έφτασε και η μερα που το γατάκι ήρθε σπίτι μου. 

Τι να πω από δω και πέρα; Τα πράγματα ήταν όλο εκπλήξεις! Περίμενα ένα γατάκι φοβισμένο το οποίο θα πέρναγαν μέρες ίσως και βδομάδες μέχρι να συνηθίσει στο νέο του σπίτι. Αντ'αυτού είδα ένα πανέμορφο ζώο να κινείται μέσα στο σπίτι από την πρώτη κιόλας μέρα λες και ήταν πάντα εδώ. Περίμενα ένα γατάκι το οποίο από το άγχος του το βράδυ θα ήταν ανήσυχο και θα έκλαιγε ασταμάτητα και είδα μια γατούλα που λες και είχαμε το ίδιο ωράριο παιχνιδιού, ξεκούρασης από παλιά. Περίμενα ένα γατάκι που πάλι από την ανησυχία του για το νέο περιβάλλον όταν θα έμενε μόνο του για κάποιες ώρες θα έκανε ζημιές και θα κρυβόταν όταν γύριζα σπίτι και πάλι έξω έπεσα, καθώς από την πρώτη μέρα που έμεινε μόνη της η μικρή δεν έκανε το παραμικρό! Απλά κοιμόταν στον καναπέ και όλες τις επόμενες ημέρες με περίμενε πίσω από την πόρτα. Ίσως ήμουν τυχερός για το χαρακτήρα της, αλλά σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο η σωστή κοινωνικοποίηση που προσέφερε η Εύα. 

 

Σου τα είπα και στα ξανά λέω κάνεις εξαιρετική δουλειά με τις γατούλες σου, συγχαρητήρια και να συνεχίσεις την προσπάθεια σου! Η δουλειά που προσφέρεις είναι ανεκτίμητη.

GR*Silky Sense Odessa (Bengal)

Loukas T.

Artemis, Greece

Την χαρά και την προσμονή του να έρθει η στιγμή που θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μικρό σου γατάκι, την κάνει να φαίνεται ονειρική αυτή η μικρή νεράιδα που ακούει στο όνομα Εύα Καψάλη !                                              

Το εκτροφείο της Εύας είναι ένα υπέροχο σπίτι, μια μεζονέτα στην Κηφισιά, με πολλά όμορφα και ζεστά δωμάτια γεμάτα γατόδενδρα και άλλα πολλά παιχνίδια, πολύχρωμες κουβερτούλες και απαλά γατοκρεββατάκια…  

Στο σαλόνι του σπιτιού κυκλοφορούν γατούλες, που μπορείς να τις θαυμάσεις καθώς κουλουριάζονται ή τεντώνονται στους μεγάλους καναπέδες και να πάρεις μια μικρή γεύση καθώς απολαμβάνουν ρορονίζοντας το χάδι σου…                  Πόσο όμορφα και φροντισμένα ζωάκια ! Πεντακάθαρα ! Με αυτό το λαμπερό τρίχωμα που μοιάζει σαν μετάξι με βελούδο μαζί…                            

Μιλάω για τις γάτες Βεγγάλης που εκτρέφει η Εύα καθώς και για την νέα της πρωτοπορία στην Ελλάδα, τις γάτες Burmese !!!                            

Οι μαμάδες βρίσκονται μαζί με τα μωρά τους στα ιδιαίτερα τους δωμάτια, ήσυχες και ασφαλείς αφοσιωμένες στον θηλασμό και το μεγάλωμα των μικρών. Σ’ένα τέτοιο δωμάτιο με οδήγησε η Εύα και είδα την μικρή μου Keira που ήταν 2 μηνών… Δεν άντεχα να περιμένω… Ήθελα αμέσως να την πάρω στο σπίτι… ήταν τόσο γλυκιά… Όμως η Εύα επέμενε πως έπρεπε να περιμένω να συμπληρώσει το απαραίτητο διάστημα η μικρή μου, ώστε να μεγαλώσει σωστά και να κοινωνικοποιηθεί επαρκώς με την μαμά της… Ηρέμησα…  Με έπεισε… Ηταν τόσο όμορφα εκεί με την μαμά της… που άφησα το Εγώ μου στην άκρη…                       

Σ’ ένα άλλο δωμάτιο με μια άλλη μαμά, είχε γεννηθεί και ο Άπις μου, το αρσενικό Βεγγάλης που επίσης θα έπαιρνα, αλλά αυτός ήταν πολύ μικρός ακόμα… 12 ημερών και όσο και αν επέμενα ή Εύα δεν μου επέτρεψε ούτε καν να τον δω… "Δεν θα ήταν καλό σε τόσο μικρά μωρά να μπει κάποιος ξένος" μου είπε…                       

Τώρα εδώ και 3 χρόνια έχω στο σπίτι δυο υπέροχα γατιά Βεγγάλης την Keira και τον Api, όμορφα και υγιή γεμάτα ενέργεια και κέφι για παιχνίδι όλες τις ώρες… Δύο ήρεμα πλάσματα που ταξιδεύουμε μαζί στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι για να πάμε στο εξοχικό μας σπίτι και χαιρόμαστε μαζί τόσα πολλά πράγματα…                                                                 Πόσο δίκαιο είχες Εύα ότι έπρεπε να περιμένω να κοινωνικοποιηθούν σωστά… Τώρα καταλαβαίνω αυτή την σημασία, όταν βλέπω το πόσο ήρεμα είναι με τους άλλους ανθρώπους που έρχονται στο σπίτι, αλλά και με τα σκυλάκια που μας επισκέπτονται…!!!                                                             

Θέλω να σ’ ευχαριστήσω Εύα για την αγάπη και τον πολιτισμό σου, για την ζεστασιά που έχεις σαν άνθρωπος και για την συνέπειά σου !                       

Θέλω να σ’ ευχαριστήσω ακόμα για το πόσο κοντά μου είσαι από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα… που φυσικά και αβίαστα έχουμε γίνει φίλες !                                                                                                                

Γιατί η αμοιβαία Εκτίμηση, η πολλή πολλή Αγάπη και ο σεβασμός στην ίδια την Ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, νομίζω πως με ένα αόρατο σκοινί μας έχει ενώσει για πάντα….!


GR*Silky Sense Keira & GR*Silky Sense Apis (Bengals)

Vagia P.

Athens, Greece

Ο δικός μου λόγος για να πάρω μια γατούλα από εκτροφέα ήταν για να μπει με προσοχή και ομαλά στη ζωή μου, να γίνουν όλα με φροντίδα, ηρεμία και τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά ότι θα ταίριαζε στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής μου.

Εκτός από ένα υπέροχο γατάκι, εκφραστικό και τρυφερό, την Coconut, η Εύα μου γνώρισε τον κόσμο της εκτροφής. Και εκεί είδα ιστορία μέσα στο χρόνο, μια όμορφη δραστηριότητα του πολιτισμού, αγάπη για τη φυλή, απίστευτη αγάπη και έγνοια για το κάθε ζωάκι ξεχωριστά, ευθύνη για την επιλογή του ανθρώπου που θα το υιοθετήσει, καθημερινή, διαρκή φροντίδα, επένδυση χρόνου, χρημάτων και συναισθήματος. Έναν ολόκληρο κόσμο, στον οποίο για να μπεις από την πλευρά αυτού που θα υιοθετήσει τη γάτα απαιτείται η ίδια ευθύνη και αγάπη με αυτές του εκτροφέα – μόνο έτσι υπάρχει πραγματική σύνδεση μαζί του και τελικά με τη γατούλα.

Η Εύα είναι μια καταπληκτική κοπέλα, άξια κάθε εμπιστοσύνης, που μπορεί να σε συντροφεύει στην απόφαση να αποκτήσεις μια γάτα και να μπει στη ζωή σου με τις καλύτερες συνθήκες, με αγάπη, δέσμευση και ζωντάνια, έτοιμη να βοηθήσει σε κάθε πιθανό πρόβλημα και να απαντήσει κάθε απορία. Είμαι απέραντα χαρούμενη και ευγνώμων απέναντί της για την αλλαγή στην καθημερινότητα, που μου έφερε η Coconut, ένα γατάκι που με κάποιο τρόπο είχε δει ότι ήταν για εμένα. Θα την ευχαριστώ πάντα, όπως και τη φίλη μου Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου, εκτροφέα Κάβαλιερ, που μου τη γνώρισε. 

Silky Sense Coconut (Burmese)

Katerina K.

Athens, Greece

Το εκτροφειο Silky Sense Cattery, είναι ένα από τα καλύτερα εκτροφεία γατών της Ελλάδας, διότι οι εκτροφείς είναι άριστοι γνώστες των χαρακτηριστικών των φυλών Βurmese και Βεγγάλης.

Είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία μας σε σχέση με το γάτο και φυσικά να εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε χρειαστούμε.

Επιπροσθέτως, ο χώρος που εκτρέφονται τα γατάκια είναι ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, όπου τους προσφέρεται πολλή αγάπη και φυσικά όλα όσα ειναι απαραίτητα για την υγεία τους (εξετάσεις, εμβόλια, κατάλληλες τροφές κτλ).

Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό, ότι οι εκτροφείς ενδιαφέρονται και ρωτούν για το γατούλη που υιοθετήσαμε, γεγονός το οποίο δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη τους και το πραγματικό τους ενδιαφέρον για τις γατούλες που εκτρέφουν.

GR*Silky Sense King Arthur (Burmese)

Angeliki V. & Christos S.

Thes/niki, Greece

"Ειναι χαρουμενος οταν ειμαι κι εγω, νιωθει θλιψη οταν με βλεπει στεναχωρημενη. Τα δυο μεγαλα χρυσοκιτρινα ματακια του με κοιταζουν γεματα στοργη και απεριοριστη αγαπη.

Ευα και Νικο σας ευχαριστω γι'αυτο το υπεροχο δωρο που μου κανατε...τον Chili. Αυτον τον γλυκο πορτοκαλι γατουλη με την ευγενικη ψυχη που θεραπευει ολες τις πληγες.

Ειμαι πολυ τυχερη που σας γνωρισα...και οι δυο εισαστε καταπληκτικοι εκτροφεις που λατρευετε τα ζωα και μενετε για παντα διπλα τους, ακομα και αφου το ζωακι φυγει απο το σπιτι-εκτροφειο σας για τη νεα του οικογενεια.

Με πολυ πολυ αγαπη η φιλη σας Ευα Παπαχριστοπούλου ❤❤❤❤❤❤❤"

GR*Silky Sense Chili (Burmese)

Eva P.

Athens, Greece

H οικογένεια μου και εγώ αναζητούσαμε να υιοθετήσουμε ένα γατάκι. Δεν ήμασταν σίγουροι αν θέλαμε γατάκι ράτσας η αδέσποτο και δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία για εμάς...Μετά από μία αναζήτησή στο Ίντερνετ, αγαπήσαμε αμέσως την γάτα Βεγγάλης από μία τυχαία φωτογραφία που είδαμε στο διαδίκτυο. Ύστερα από αναζήτηση, βρήκαμε ένα εκτροφείο και γνωρίσαμε ανθρώπους που πραγματικά είναι Άνθρωποι και μας φέρθηκαν σαν δικά τους άτομα, σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Δεν πιστεύαμε ότι βρήκαμε ανθρώπους πραγματικά να κάνουν κάτι τόσο μεγάλο, με τόσο πολύ αγάπη!

Να εκτρέφουν γατάκια βεγγάλης τόσο δααα μικρά πλασματάκια, τόσο προσεγμένα ...
Η αλήθεια είναι πέρασα από τεστ (χαχα ναι τεστ θα το πω). Η Εύα, αυτή η πραγματικά καλή κοπέλα με μεγαλείο ψυχής ήξερε κ ξέρει που θα δώσει για υιοθεσία τα παιδάκια της ... Και έτσι λοιπόν έφτασε η ώρα να έρθει κοντά μας η Κέντρα μας, το κοριτσάκι μας, το παιδί μας πλέον κ ισότιμο μέλος της οικογένειας μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα ειλικρινά!

Αξίζετε πολλά μπράβο για ότι κάνετε!

Συνεχίστε έτσι ...

GR*Silky Sense Kendra (bengal)

Giota M.

Ksanthi, Greece

Η επιλογή ενός κατοικίδιου είναι απόφαση που πρέπει να γίνεται συνειδητά,με σεβασμό κ αγάπη στο ζωάκι που θα μας συντροφεύει στη ζωή μας.Για το λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα πανευτυχής που απέκτησα τον bengal γατούλη μου από το εκτροφείο Silky Sense!

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η αγάπη κ φροντίδα που προσφέρει στους μικρούς μας φίλους το καθιστά πρότυπο για όλους μας!

Εύα κ Νίκο, λένε πως ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας...κ για αυτό σας θεωρώ τόσο ξεχωριστούς και υπέροχους!

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας κ που είστε πάντα δίπλα μας  να μας στηρίζετε με αγάπη κ ενδιαφέρον!

GR*Silky Sense Iason (Bengal)

Agathi P.

Komotini, Greece

Silky Sense Cattery ... όταν η αγάπη για τις γάτες συναντά το πάθος για την εξέλιξη της τελειότητας της φυλής τους, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό! Ακριβώς όπως μοναδικά είναι και τα γατάκια τους! Αν ζητάτε γατάκι μπορείτε εύκολα να βρείτε παντού,αν όμως ζητάτε ''σύντροφο ζωής'' ...ε τότε είστε στο σωστό εκτροφείο για την καλύτερη επένδυση της ζωής σας!  
     

GR*Silky Sense Phoenix (Bengal)

Spiros F.

Athens, Greece

A beautiful, cozy cattery and a wonderful environment in which healthy cats and kittens grow around people as if they were part of their family. The breeders have full knowledge for the Bengal cat breed and show them unbelievable care and true love. After interviewing our family, we happily adopted a bengal boy cat who is one of the most loving, cute and socialised cats I have ever seen.

In this cattery, we also found new friends with which we often communicate and  have a wonderful relationship.   

GR*Silky Sense Floyd (Bengal)

Eleni K.

Athens, Greece

Silky Sense Cattery...

 

Οι κατάλληλοι άνθρωποι στο σωστό αντικείμενο.

Από την πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία ήταν πρόθυμοι πάντα να συζητήσουν αναλυτικά κάθε λεπτομέρεια μαζί μας.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη τους για τα ζωάκια είναι μεγάλη και απόλυτα ειλικρινής.

Ευγενικοί και ζεστοί άνθρωποι γεμάτοι αγάπη και ενθουσιασμό για την φροντίδα των μικρών τους φίλων με εντυπωσιακότατο ενδιαφέρον για την μετέπειτα ζωή τους και πάντα παρόντες για οποιαδήποτε πληροφορία ή στήριξη.

Οι συνθήκες στις οποίες ζουν τα μικρά ζωάκια είναι οι ιδανικότερες και επιμελούνται ακόμη και την ομαλή μετάβαση στον δικό μας χώρο.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και όλη τους την στήριξη.


GR*Silky Sense Heloise (Bengal)

Sissy A.

Athens, Greece

Silky Sense Cattery!!!

 

We have a wonderful, super socialized, beautiful Burmese kitten.

Silky Sense Bossa Nova is a dream cat and fits perfectly 100% in our family (with 2 small children), as we have already been informed before moving in with us!!

They are super-sympathetic and very loving breeders who are extremely connected with their cats, even months after they are moved out from their home! I have seen it with my own eyes, they LOVE (their) cats!!!

You can feel that immediately, as if you had found new friends! And all of these wonderful character traits are reflected in their cats!

Besides, they always help me with advice and action!

I am so glad to have a Burmese kitten from these breeders and thank you so much for the trust that you have given to me!!

GR*Silky Sense Bossa Nova (Burmese)

Marion K.

Vienna, Austria

Όλα ξεκίνησαν όταν επί ένα χρόνο, έψαχνα να βρω ένα σωστό εκτροφείο για να πάρω ένα γάτο Βεγγάλης. Μετά από μία πολύ μεγάλη ιστορία, με πολλά παρελκόμενα, μου σύστησαν το εκτροφείο της Εύας.

Δεν έχασα στιγμή και αμέσως επικοινώνησα μαζί της. Τότε για πρώτη φορά έστω και τηλεφωνικά γνώρισα την Εύα. Ευχάριστη, φιλική, άμεση και και πλήρως κατατοπιστική όσον αφορά τις απορίες μου για αυτή την ιδιαίτερη και μοναδική φίλη γάτας.

Μετά από μία μικρή συνέντευξη που έδωσα εγώ ως προς εκείνη, για να την καθησυχάσω όσον αφορά το ενδιαφέρον, καθώς και το άγχος που είχε ταυτόχρονα, σε τι οικογένεια θα πάει ο μικρός της Βεγγάλης, δεν έχασα χρόνο και αμέσως της είπα ότι με ενδιαφέρει πραγματικά να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι και εγώ. Αυτό που αποκόμισα πρωταρχικά από την Εύα, ήτανε ότι ήταν πάρα πολύ φιλική, πάρα πολύ άμεση και μοναδική στις γνώσεις της για αυτή την ιδιαίτερη φίλη γάτας.

Με βοήθησε πάρα πολύ στην αποπληρωμή του μικρού βεγγάλης και επειδή ο μικρός δεν ήτανε ακόμα σε θέση να φύγει από τη μαμά του, με ενημέρωνε εβδομαδιαίως για την πορεία του και μου έστελνε μία σειρά από ατελείωτες φωτογραφίες για το πως περνάει ο μικρός τη εβδομάδα του.

Ο καιρός περνούσε και εγώ ανυπομονούσα να πάρω στα στα χέρια μου το καινούργιο μέλος της οικογένειας μας, ώσπου έφτασε η προκαθορισμένη ημερομηνία για να παραλάβω τον μικρό μου βεγγαλάκο.

Έναν πραγματικά πανέμορφο, μα πάνω απ' όλα υγιέστατο γατούλη βεγγαλης.

Ένα γατούλη με όλα τα πιστοποιητικά του, το βιβλιάριο υγείας του, το τσιπ του, τα εμβόλια του, τα πάντα!!! Πλήρως υγιέστατος, πανέμορφος, ζωηρός και κούκλος.

Φυσικά η Εύα δεν παρέμεινε μόνο εκεί. Μαζί με το γάτουλη, είχε και την μικρή του προίκα, το κλουβάκι του, τα μπολάκια του, τα παιχνιδάκια του, μία τροφή, κονσερβες, τα πάντα! Ότι θα μπορούσα να χρειαστώ! Μέχρι και κουβερτάκι.

Αλλά όλα αυτά ήταν πραγματικά τίποτα, μπροστά στον εξαιρετικό χαρακτήρα του μικρού, που η ίδια η Εύα βοήθησε στο να πλαστεί και να διαμορφωθεί.

Είχα ένα πανέξυπνο, πανέμορφο, υγιέστατο, υπέρ κοινωνικό και φιλικό γάτο Βεγγάλης. Το ενδιαφέρον της και η επικοινωνία που είχαμε ήταν πραγματικά ουσιαστική και αξιοθαύμαστη. Ό,τι κι αν χρειάστηκα ήταν πάντα δίπλα μου. Πάντα δίπλα σε μένα και στον μικρό μου Silky Sense E.Conejito.

Ακόμα και σε ένα μικρό ατύχημα που αντιμετωπίσαμε μετά από οχτώ μήνες που τον είχα, και χρειαστήκαμε χειρουργείο, ακόμα και τότε ήταν κοντά μας με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Εύα στο εκτροφείο της πραγματικά κάνει μία μοναδική δουλειά! Μοναδική τόσο στην σωματική υγεία των γατών, που βασίζεται στους προγεννητικούς έλεγχους των γονέων, όσο και στην ψυχική υγεία και ανατροφή του γατιού το οποίο το θεωρώ εξίσου σημαντικό.

Εδώ και ενάμιση χρόνο είναι δίπλα μας κοντά μας, σε ό,τι σημαντικό ή ασήμαντο μας συμβεί, πάντα μας συμβουλεύει, πάντα ενδιαφέρεται, πάντα μας αγαπάει!

Σ' ευχαριστούμε Εύα! Κι εμείς σε αγαπάμε πάρα πολύ. Συνέχισε τη δουλειά που κάνεις. Την εκπληκτική και μοναδική δουλειά που κάνεις Με την ίδια αγάπη και με τον ίδιο ζήλο να είσαι πάντα κοντά σε μας, και σ' όλα τα μικρά παιδάκια που έχεις δώσει σε οικογένειες και τις κάνεις τόσο ευτυχισμένες.

Πραγματικά μπράβο Εύα! Συνέχισε έτσι! 

Σ'αγαπάμε!

GR*Silky Sense E.Conejito (Bengal)

Spiros V.

Thes/niki, Greece

Adopting my cat Kuma, from Eva was a very good decision. Eva is a very sweet and helpful person that made the experience of adopting a cat very easy.

She is also very honest about her kittens  and told us everything we needed to know beforehand, like the breed's character, how well they get on with people.

Eva cares very much about her cats, and their health, and her kittens are grown in a very friendly and happy environment.


GR*Silky Sense Fedor aKa Kuma (Bengal)

Nedelia M.

Greece/Romania

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχα με την κυρία Εύα και τον κύριο Νίκο του εκτροφείου Silky Sense Cattery, και που αφορούσε στην υιοθεσία του μικρού Gabriel, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής: Υπήρξε μία συνεργασία πολύ υψηλού επιπέδου και πριν την υιοθεσία και μετά από αυτήν, σε επίπεδο πληροφόρησης για τη πορεία του μικρού, για θέματα διατροφής του, συμπεριφοράς του, συνηθειών του γενικότερα. Θεωρώ πολύ σημαντική τη δουλειά που γίνεται στο εκτροφείο Silky Sense Cattery, η οποία κατά τη γνώμη μου εστιάζεται στους ακριβείς στόχους ενός εκτροφείου που επιθυμεί να αποτελεί σημείο αναφοράς. Όσο για τον μικρό Gabriel (Φίλιππο), αποτελεί ένα αξιαγάπητο πλασματάκι, είναι πανέμορφος, επιδιώκει την παρουσία μου συνεχώς, και φυσικά πολύ κοινωνικός και πολύ φίλος πια και με τις άλλες γατούλες μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, να είστε πάντα καλά, συνεχίστε έτσι, σας χρειάζεται ο χώρος σας!!!!

Ευελπιστώ σε πιθανή μελλοντική συνεργασία μας. 

GR*Silky Sense Gabriel (Bengal)

Ioannis T.

Patra, Greece

Το εκτροφείο Silky Sense γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των μικρών μας φίλων , με ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και πολύ ζεστή, φιλική και επαγγελματική συνεργασία. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη μικρούλα που αποκτήσαμε από το εκτροφείο Silky Sense Cattery και φρόντισαν να μας ενημερώσουν πλήρως για τις ανάγκες και τη φροντίδα που χρειάζεται.

GR*Silky Sense Esther (Bengal)

Kostas F.

Athens, Greece

Σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση δεν μιλάμε για ένα απλό Εκτροφειο μιλάμε για μια οικογένεια! Γιατί έχουν τα υπέροχα αυτά πλασματάκια μέσα στην οικογένεια τους και τα αγαπούν πραγματικά!
Είναι υπέροχοι άνθρωποι εξυπηρετικοί και πάνω από όλα ενδιαφέρονται οι γατούλες που θα φύγουν από την οικογένεια τους, να πάνε στα χέρια ανθρώπων που τα αγαπούν πραγματικά και το διασφαλίζουν αυτό με κάθε τρόπο!
Εγώ τον Φεβρουάριο που μας πέρασε μίλησα μαζί τους για την υιοθεσία μιας πανέμορφης γατούλας βεγγαλης και αφού είδαν ότι είμαι κατάλληλη να της προσφέρω τόσο τις ανέσεις που χρειάζεται, όσο και την αγάπη προχωρήσαμε στην υιοθεσία.

Οι άνθρωποι αυτοί ήταν και συνεχίζουν να είναι εκεί για οτιδήποτε και αν τους χρειαστώ.

Φαίνεται το ποσό αγαπούν τα πλασματάκια αυτά καθώς πέρα από την στοργή και τις ανέσεις που τους χαρίζουν, το ενδιαφέρον τους επεκτείνεται και αφού φύγουν τα μικρά για το νέο τους σπίτι και τη νέα τους οικογένεια.

Η επαφή μας είναι συχνή ώστε να μαθαίνουν νέα της μικρής μας, ενώ παράλληλα μας δίνουν απλόχερα την βοήθεια τους όποτε το θελήσουμε!!!!

Τους ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γνωρίσω το αγγελούδι μου και να γίνει ένα κομμάτι της ζωής και της οικογένειας μου !


GR*Silky Sense Iole (Bengal)

Maria K.

Thes/niki, Greece

Silky Sense Cattery... 

Ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο υπέροχες ψυχούλες, απόλυτα κοινωνικοποιημένες και εξαιρετικά ισορροπημένες. Ένας πραγματικός γατοπαράδεισος, ιδανικός για τους λάτρεις της γάτας. Χώροι περιποιημένοι, πεντακάθαροι και άνετοι, με απεριόριστο χώρο για την σωστή εκτόνωση της κάθε γάτας. Όταν, λοιπόν επισκέφθηκα το συγκεκριμένο σπίτι και τους συγκεκριμένους ανθρώπους, πραγματικά δεν ήθελα να φύγω με τίποτα.

Η Εύα και ο Νίκος είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο. Οι γάτες τους είναι πραγματικά ισότιμα μέλη της οικογένειας και η αγάπη που τους έχουν ξεπερνάει κάθε ανθρώπινο όριο. Η διάθεσή τους να αναλύσουν το οτιδήποτε τους ρωτήσεις είναι πρωτοφανής και οι γνώσεις τους ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή. 

Ήθελα πολύ καιρό να κάνω μέλος της οικογένειάς μου ένα γατάκι Burmese. Με είχε συνεπάρει ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας τους, βάσει όσων είχα διαβάσει στο διαδίκτυο. Ψάχνωντας λοιπόν για εκτροφείο ανάλογο στην Ελλάδα, βρήκα το εκτροφείο Silky Sense, το οποίο είναι μάλιστα το πρώτο και το μοναδικό εκτροφείο της συγκεκριμένης φυλής στην χώρα μας. Δεν δίστασα να επικοινωνήσω με τα παιδιά, που αμέσως με έκαναν να νιώσω οικεία. Εκτίμησα εξ'αρχής ότι πέρασα από ένα στάδιο πολλών ερωτήσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν και τα ίδια τα παιδιά ότι είμαι κατάλληλος να υιοθετήσω ένα γατάκι τους. Η πρώτη επίσκεψη στο υπέροχο αυτό σπίτι ήταν μια απίστευτα όμορφη εμπειρία και η στιγμή που γνώρισα το μελλοντικό μου παιδί. Η Luna μου (το φεγγάρι μου, εξού και το όνομά της) ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ ότι αυτή και εγώ θα είχαμε ένα κοινό μέλλον, γεμάτο από χάδια, γουργουρίσματα και όμορφες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδiά που με εμπιστεύθηκαν και με άφησαν να κάνω μέλος της ζωής μου και της οικογένειάς μου ένα τόσο όμορφο, κοινωνικό και υγιές γατάκι. Επίσης τους ευχαριστώ πολύ που είναι πάντα δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το εκτιμώ βαθύτατα.

Παιδιά σας εύχομαι από καρδιάς να συνεχίστε το υπέροχο έργο σας, ένα έργο που εμπεριέχει ιδιαίτερη υπευθυνότητα, χρόνο και αποθέματα αγάπης.

Φιλιά από μένα και τον θησαυρό μου.

Σας ευχαριστώ για όλα!

GR*Silky Sense Lunata (Burmese)

Vasileios M.

Corfu, Greece

Τα Χριστούγεννα του 2017-2018 πήραμε την απόφαση να "αντικαταστήσουμε" το κενό που μας άφησε ο πρώην τετράποδος φίλος μας, με μία γατούλα από το εκτροφείο Silky Sense. Θέλαμε μια γάτα με άποψη, έξυπνη, ζωηρή και φιλική με τα παιδιά που να θυμίζει την έντονη φύση του αιλουροειδoύς.  Η απόκτηση μιας γάτας Βεγγάλης ήταν η μόνη λύση, δεδομένου ότι είχε όλα τα στοιχεία που αναζητούσαμε.  Το Silky Sense δεν είναι απλά ένα εκτροφείο. Οι γάτες μεγαλώνουν σε σπίτι και ανοίκουν σε οικογένεια. Είναι προσεγμένες και κυρίως αγαπημένες ως μέλη της οικογένειας.  Τα παιδιά του εκτροφείου Silky Sense μας συμπαραστάθηκαν σε κάθε στιγμή όταν απαιτήθηκε, με εμφανή τρόπο. Ακόμα και νύχτα μας συμπαραστάθηκαν στα πρώτα βήματα του μικρού νέου μέλους της οικογένειας, αλλά ακόμη και όταν χρειάστηκε, μας άκουσαν για την λύπη που είχαμε για τον χαμό που είχαμε υποστεί από την απώλεια του προηγούμενου γάτου μας. Συστήνω το εκτροφείο Silky Sense για όλα αυτά, γιατί δεν είναι απλά εκτροφείο αλλά οικογένεια για τις γατούλες που έχουν.
Tους ευχαριστούμε που είναι ακόμα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε, σαν να γίναμε μέλη και εμείς στην γάτο οικογένεια τους. 

GR*Silky Sense Lizette aKa Ariel (Bengal)

Alexandros D.

Athens, Greece

Silky Sense Cattery...

 

Όσον αφορά το εκτροφείο σας μόνο καλά λόγια μπορώ να πω!

Αρχικά αγαπάτε αυτό που κάνετε και είναι ολοφάνερο! Είστε δίπλα μας σε ότι και αν χρειαστούμε ως προς τον γατούλη, μέχρι και στην πιο αστεία ερώτηση, μας δίνετε απάντηση!

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και που αναπτύξαμε αυτή τη φοβερή σχέση μεταξύ μας.

GR*Silky Sense Noah (Bengal)

Katerina P.

Thes/niki, Greece

Εξαιρετικοί άνθρωποι με πολλή αγάπη και μεράκι σ αυτό που κάνουν χωρίς να το βλέπουν εμπορικά!

Συστήνω ανεπιφύλακτα το εκτροφείο Silky Sense γιατί πίσω από δυο όμορφους ανθρώπους κρύβονται αυτά τα υπέροχα πλάσματα που έρχονται στο σπίτι σας για να συναρπάσουν!

Έτσι και εγώ πριν κάποιους μήνες πήρα το Ben, μια γάτα Βεγγάλης και είμαι πολύ ικανοποιημενος για την επιλογή μου! Παιδιά σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

GR*Silky Sense Ben (Bengal)

Stelios S.

Athens, Greece

Please reload

bottom of page